krémek-kencék vacsora

Csicseriborsókrém zöldborsóval

Le az egyenízű, egészségtelen felvágottakkal! Kis idő és pénz ráfordításával kiadós „kencét” tudunk készíteni vacsorára, íme itt egy újabb csicseriborsókrém, amit zsenge zöldborsóval és újhagymával gazdagítottam. Üde, tavaszi, zsenge finomság!

Hozzávalók:

  • 400 g csicseriborsó (készre főzött, üveges)
  • 1 bögre fagyasztott zsenge zöldborsó (kiolvasztva)
  • 2-3 szál zöldhagyma apróra vágva
  • kevés őrölt fehérbors
  • kevés olvasztott vaj

Elkészítés:

  1. A csicseriborsót, zöldborsót, sót, őrölt fehérborsot és olvasztott vajat késes aprítóban krémesre dolgozzuk.
  2. Tálba szedjük, hozzákeverjük az aprított zöldhagymát.
  3. Pirítóssal kínáljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük