- 8 szelet karaj,
- 8 szelet sonka,
- 8 szelet sajt,
- 3 ek. étolaj,
- 10 dkg liszt,
- 1 fej vöröshagyma,
- 25 dkg gomba,
- őrölt bors,
- só.
Elkészítés:
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, lisztben megforgatjuk, majd egy lábasban felforrósított olajban hirtelen pirosra sütjük.
Az olajból kivesszük a húst és üvegesre pirítjuk az apró kockákra vágott vöröshagymát. Rátesszük a szeletekre vágott gombát, sózzuk, borsozzuk és addig főzzük, amíg levet ereszt és mártás sűrűségű lesz.
Tepsibe tesszük a hússzeleteket, mindegyikre gombát halmozunk, befedjük egy szelet sonkával, melyre egy szelet sajtot teszünk. Alufóliával fedjük a tepsit, előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a hús jó puha nem lesz. Levesszük a fóliát és néhány percig még sütjük, amíg a sajt szép piros színt kap.
Burgonyapürével tálaljuk.