Babos, kolbászos ragu

Hozzávalók:

  • 8 db jó minőségű, sütni való kolbász
  • 2 db sárgarépa
  • 2 db gyökérzöldség
  • 2 db vöröshagyma
  • 2 ek. vörösborecet
  • 820 g konzerv vörösbab
  • 400 ml csirkehúsleves alaplé
  • 150 g fagyasztott borsó
  • 2 ek. mustár
  • olaj
  • bors

Elkészítés:

Pirítsuk meg olajon néhány perc alatt a kolbászt. Forgassuk öbbször, hogy minden oldala szép színt kapjon.

Tegyük hozzá az apróra vágott hagymát, a felkarikázott sárgarépát és gyökérzöldséget, majd pirítsuk további 8-10 percig.

Adjuk hozzá a vörösborecetet, a babot, mustárt, öntsük fel az alaplével. Sózzuk, borsozzuk.

Tegyük bele a zöldborsót és addig főzzük, míg a zöldségek megpuhulnak.