Befőzés, tartósítás

Almalekvár

Almalekvár

Aszalt paradicsom

Aszalt paradicsom

Barackos hagymacsatni

Barackos hagymacsatni

Birsalmasajt

Bodzaszörp

Bodzaszörp

Cékla

Chilis ananászlekvár

Chilis ananászlekvár

Cukkini savanyúság

Cukkini savanyúság

Csalamádé

Csalamádé

Csipkebogyó szörp

Csipkebogyó szörp

Ecetes alma

Ecetes szilva

Ecetes szilva

Eperlekvár

Eperlekvár

Erdei gyümölcs lekvár

Ételízesítő

Ételízesítő

Kovászos uborka

Körtelekvár

Körtelekvár

Lecsó télire

Mandarinlekvár

Meggylekvár

Meggylekvár

Narancslekvár

Narancslekvár

Orgonaszörp

Orgonaszörp

Őszibarack lekvár

Paprikakrém (csípős)

Paradicsomlé

Pesto

Pesto

Pipacs szörp

Pitypang szirup

Sárgabarack lekvár

Sárgadinnye lekvár

Sárgadinnye lekvár

Sütőtöklekvár

Sütőtöklekvár

Szilvalekvár

Szilvalekvár

Torma

Zöld dió befőtt

Zöldfűszeres sajt

Zöldfűszeres sajt